13 Mart 2016 Pazar

Adalet Birliği Bölüm 1 Türkçe Dublaj Altyazılı Full HD Film İzle



Adalet Birliği Bölüm 1 Filmini Orjinal Sitesinden Full HD Tek Parça 720p İzlemek İçin Tıklayınız.

Türkçe Dublaj HD 720p İzle




Türkçe Dublaj HD İzle




Türkçe Dublaj HD 720p İzle




Türkçe Dublaj 1080p Full HD İzle




Türkçe Dublaj HD 720p İzle Ok.Ru




Türkçe Altyazılı HD 720p İzle Tek Parça




Türkçe Altyazılı HD 720p İzle




Türkçe Dublaj İzle






Filmin Konusu : DC Comics’in ünlü süper kahramanlarının yer aldığı Justice League of America’nın çekimleri 2017’de başlıyor. Türkçe de anlamı “Amerikan Adalet Ligi” olan çizgi roman “Justice League: Part One” adıyla sinemalara gelecek.
Çizgi dizisi ülkemizde de gösterilen Superman’in liderlik yaptığı “Justice League of America” grubun diğer kahramanları Batman, Martian Manhunter, Wonder Woman, Flash, Green Lantern, Aquaman, Green Arrow, Atom, Hawkman, Black Canary, Captain Marvel ve Plastic Man. Çizgi roman tarihinin süper kötüleri de (Penguen, Joker, Lex Luthor gibi...) “Justice League of America”nın baş düşmanları.
2017’de gösterime girecek olan filmin yönetmenliğini George Miller üstleniyor. En son “Neşeli Ayaklar- Happy Feat” adlı animasyon filmi gösterime giren Miller “Mad Max” filmleri ile biliniyor.
Superman Henry Cavill, Batman Ben Affleck, Wonder Woman Gal Gadot, Aquaman Jason Momoa, The Flash Ezra Miller ve Cyborg Ray Fisher tarafından canlandırılacak. Henüz Green Lantern’in kullanılıp kullanılmayacağı ise belirsiz.en son durum bu bilginize.
Marvel çizgi romanından uyarlanan The Avengers (Yenilmezler) filminden sonra DC Comics Justice League adında bir film ortaya attı bu güzel bişey Süperman,Batman,Wonder Woman,Flash,Green Lantern gibi isimler olabilir.Ama tek önemli olan bu değil bu kahramanlara oyuncularda lazım Batman rolünde hep Christian Bale,yi gördük bu rolü başkası oynarsa kötü olur.Diğer yandan Yeşil Fener rolü olarakda Ryan Reynold tabiki diğer kahramanlara gelince Süperman rolü hep değişsede Henry Cavill bu filme sıcak bakıyor.Önümüzdeki seneye Wonder Woman filmini görebiliriz başrolde Megan Fox oynayabilir oynarsa bu filmide kabul etmesi gerek bu oyuncuları toplarlarsa film çok ilgi görebilir ama daha filme yönetmen bile bulamazken film ne kadar tutar bilmiyorum.Marvel çizgi romanından uyarlanan The Avengers (Yenilmezler) filminden sonra DC Comics Justice League adında bir film ortaya attı bu güzel bişey Süperman,Batman,Wonder Woman,Flash,Green Lantern gibi isimler olabilir.Ama tek önemli olan bu değil bu kahramanlara oyuncularda lazım Batman rolünde hep Christian Bale,yi gördük bu rolü başkası oynarsa kötü olur.Diğer yandan Yeşil Fener rolü olarakda Ryan Reynold tabiki diğer kahramanlara gelince Süperman rolü hep değişsede Henry Cavill bu filme sıcak bakıyor.Önümüzdeki seneye Wonder Woman filmini görebiliriz başrolde Megan Fox oynayabilir oynarsa bu filmide kabul etmesi gerek bu oyuncuları toplarlarsa film çok ilgi görebilir ama daha filme yönetmen bile bulamazken film ne kadar tutar bilmiyorum.

Keyifli seyirler diler filmidi.blogspot.com


Film Hakkında Bilgiler

Filmin Türü : Bilim Kurgu, Aksiyon, Fantastik, Macera
Filmin Yapımı : 2017 - ABD
Filmin Süresi : -
Filmin Senaristi : Chris Terrio, Bill Finger
Filmin Yönetmeni : Zack Snyder
Filmin IMDB Puanı :
Filmin Vizyon Tarihi : 17 Kasım 2017
Filmin Başrol Oyuncuları : Ben Affleck, Amber Heard, Amy Adams, Henry Cavill, Gal Gadot
Filmin Orjinal (Diğer) Adı : Adalet Birliği: Bölüm 1, The Justice League Part One, Justice League of America

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder