10 Nisan 2016 Pazar

The Corporation Türkçe Dublaj Altyazılı Full HD Film İzle



Türkçe Dublaj HD 720p İzle




Türkçe Altyazılı İzle HD






Filmin Konusu : El Padrino, Türkçe'de ki karşılığı "Baba" manasına gelmektedir. 1929 tarihinde Küba'nın Havana şehrinde dünyaya gelen Jose Miguel Battle'ın yaşam hikayesine tanıklık edeceğiz. Peki kimdir bu Jose Miguel Battle ?
Jose Miguel Battle, 14 Eylül 1929 - 06 Ağustos 2007 Nominal lideri ve aksi olarak bilinen "Corporation" isimli suç örgütünün kurucusudur. Küba mafyasıdır. Eski bir polis memuru olan Fulgencio Batista desteklediği Küba Savaş Merkezi Haberalma Teşkilatı eğitiminde yer alarak 1960'larda liderliğini çektiği Kübalı sürgünler ile birlikte Küba'nın kurtuluşu için çaba sarf ederken bir asker olarak gönüllü olması şahsını ve Domuzlar Körfezi adı ile anılan Nisan 1961 çıkartması ile bunun her ne kadar Küba'nın başkan olan Fidel Castro taraftarlarının ötesinde öldürülen, felaket sonuçlandı John F. Kennedy silahlı Kübalılar Küba toprak ulaştı sadece beş dakika önce Amerikan hava desteği durduruldu. Daha sonra Jose, diğer kalan gurbetçi askerler boyunca, zorlu savaş üç gün sonra yakalandı ve bir Küba cezaevinde yaklaşık iki yıldır tutuklu. İddiaya göre Castro yürütme durduruldu savaş esirlerini ve Amerikan mal 52.000.000 $ değerinde karşılığında pazarlık cips gibi kalan kalan sürgün askerleri kullandı.
Birçok JFK bir ihanet sonucu ne gördüm serbest bırakıldıktan sonra, Savaş yerleşti Union City, New Jersey , ve katılan Küba-Amerikan suçluların bir ailenin lideri olarak bir varlığı kurulması başladı organize suç loansharking ve faaliyetler kumar için uyuşturucu kaçakçılığı ve cinayet. İddiaya ile iyi çalışma ilişkileri kurdu İtalyan mafya içinde New York alanı, ancak diğer zamanlarda Corporation çeşitli İtalyan mafya aileleri ile şiddetli çim savaşları vardı bilinmektedir. O olarak bilinen yasadışı piyango raket onun zenginlik toplu yapılan bolita gurbetçi İtalyanlar, Kübalılar ve arasında popüler oldu (küçük top), Porto Ricans . Onun ağ New Jersey, New York ve Florida'da Bolita gelen 1970'lerde 45.000.000 $ bir yıl kadar yapım olduğu tahmin edilmektedir. Savaşları 'ün o arasında bilinen gibi oldu Kübalı Amerikan El Padrino veya Baba olarak toplum. Savaş 1977 yılında suçlu ve Ernestico Torres, iddia edilen bir tetikçi ölümü ile bağlantılı olarak 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı Battle'ın organizasyon. Bir temyiz mahkemesi mahkumiyet kararını bozması, ancak Savaş daha sonra bir cümle karşılığında komplo öldürmek suçunu kabul hizmet - iki yıl.

1980'lerin Savaş suç bir imparatorluk inşa ve New York bölge genelinde meşru işletmelerde yoğun yatırım başlamıştı. Kentin İspanyol Harlem bölgesinde Savaş kentin uptown bölümünde onun için tüm numaraları ve bolita koştu Torres kardeşler Pancho, Enrique ve Henry vardı. Torres kardeşler, adaletin Jose Castro Pancho Torres oğlu kullanarak bir aile ilişkisi vardı ve aynı zamanda oğlu Kiko Jr. şehrin Harlem ve Güney Bronx bölümlerde bodegas aracılığıyla dışarı Bolita işlemi çalıştırmak için. 1980'lerin sonlarında, Başkan Ronald Reagan Organize Suç 'ın Seç Komitesi Corporation, araştırdık ve 2500 üyelerine doğrudan veya gevşek ilişkili üyeliğini, tahmin. Kısa süre sonra, Savaş genişletilmiş Miami, Florida orada Küba göçmenlerin büyük bir nüfusu ve onun East Coast imparatorluğu faaliyete başladı, Little Havana şehir alanında. 1987 yılında savaş biri olarak listede yer aldı Dade County $ 175 milyon net değeri ile en zengin erkekler.
Onun ortakları birkaç suçlandı zaman 1990'ların başında savaş Sr. yine endişeliydi. Bu yüzden kaçtı Lima, Peru o bir otel ve kumarhane kompleksi inşa etti. Duman yerleşti Ama onun 1.500.000 $ Florida çiftliğine taşındı. Kurumlar kumar, haraç, yasadışı piyango ve Tefecilik gelen yüz milyonlarca yapma ve ABD, merkezi ve Güney Amerika, Karayipler ve Avrupa'da ameliyat edildi.
2004 Savaşı Sr yılında oğlu Jr., ve 21 diğer önemli yardım üyeleri ve ortakları suçlandı ve beş cinayet, sekiz kişinin ölümüyle sonuçlanan dört kundaklama ve uyuşturucu kaçakçılığı, bahis de toplanan fazla 1.5 milyar $ ve sayılar raketleri ile ücret. 21 dördü New York ve Union City, NJ alanlarda tutuklandı. Bir İspanya'da Porto Riko ve başka idi; Gerisi Battle'ın oğlu da dahil olmak üzere, Miami bölgesinde idi. O daha suçlamasıyla Miami Büyükşehir Islah Merkezi (MM) muhafaza edildi şantaj . Savaş Jr ve ortak Julio Acuña karara itiraz çalıştı ama Savaş Jr federal hapishanede 15 yıldan fazla hapis cezasına ve 642.000.000 $ kaybetmek emretti ve Acuña yaşam ve 1400000000 $ yargısına mahkum ile başarısız oldu.
1980'ler, hatta 1990'larda olduğu gibi Kurumlar Savaşı ve onun üst organize suç ortakları aşağı çektikten sonra, güçlü ya da kârlı değil olarak kabul edilir. Savaş onun için kararlar hapse bir ameliyat dışında, New Jersey hizip muhtemelen kafa, sahip olduğu bilinmektedir.
Bugün, küçük henüz Corporation, aslında yapılandırılmış veya varoluş yaklaşık 30 yıla rağmen toplam üyelik nasıl hakkında bilinmektedir. Onlar güçlü bir varlığa sahip söylentiler vardır Kuzey New Jersey ve Güney Florida doğu hatta bazı etki alanı Pennsylvania etrafında alanlarda Lehigh County . Jose Miguel Savaş Sr. Küba Mafya orijinal "Baba" olarak kabul edilir.
6 Mayıs 2006 tarihinde, Savaş nedeniyle onun sağlığı için şantaj suçunu kabul etti. 15 Ocak 2007 tarihinde, o 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 6 Ağustos'ta, 2007 o çeşitli rahatsızlıkları öldü South Carolina Federal Gözaltında başka bir cezaevine transfer beklerken.

Keyifli seyirler diler filmidi.blogspot.com


Film Hakkında Bilgiler

Filmin Türü : Biyografi, Suç
Filmin Yapımı : ABD
Filmin Süresi :
Filmin Senaristi : David Matthews
Filmin Yönetmeni :
Filmin IMDB Puanı :
Filmin Vizyon Tarihi :
Filmin Başrol Oyuncuları : Benicio del Toro
Filmin Orjinal (Diğer) Adı : The Corporation

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder